top of page

"Because anesthesia shouldn't keep you awake..."

vr 20 sep

|

Dierenkliniek EduVet Veenendaal

NIEUW!! Veterinary Anesthesia Care Course (VACC) (2-daagse cursus)

Doe mee met onze exclusieve tweedaagse cursus voor dierenartsen, paraveterinairen en dierenartsassistenten. Inclusief de unieke simulatietraining die je nergens anders in Europa vindt! Krijg persoonlijke begeleiding, een prachtig hardcover boek, een certificaat én leuke goodies. Schrijf je nu in!

NIEUW!! Veterinary Anesthesia Care Course (VACC) (2-daagse cursus)
NIEUW!! Veterinary Anesthesia Care Course (VACC) (2-daagse cursus)

Tijd en locatie

20 sep 2024, 09:00 – 21 sep 2024, 16:00

Dierenkliniek EduVet Veenendaal, Accustraat 3-5, 3903 LX Veenendaal, Nederland

Over het evenement

Voor wie?

De cursus is geschikt voor dierenartsen, paraveterinairen en assistenten van alle niveaus. Door de mix van zorgprofessionals leren deelnemers van en met elkaar. Kleine groepen (max. 15) zorgen voor persoonlijke begeleiding en beantwoorden van alle vragen, wat diepgang op elk niveau biedt.

Inclusief bij deelname

De cursus bestaat uit twee volledige cursusdagen van 09.00u tot 16.00u. Er wordt voor een lekkere lunch en verschillende versnaperingen gezorgd. Je ontvangt een mooi hardcover boek met alle informatie. Daarnaast ontvang je een premium notitieboek en pen. Als leuke goodie ontvang je ook nog een paar VETAN-sokken en handige zakkaarten om de essentiële informatie uit de cursus altijd binnen handbereik te hebben!

Wat ga je leren?

Tijdens de cursus worden de basisprincipes van anatomie en fysiologie herhaald en verdiept in relatie tot apparatuur, medicatie en anesthesietechnieken. De combinatie van een dag interactieve theoretische training en een dag praktische simulatietraining stelt je in staat om de kennis direct in praktijk te brengen. Daarnaast leer je communicatie- en assessmentmethodieken die toepasbaar zijn in diverse anesthesie- en spoedsituaties.

Wat levert het jou op?

Dankzij de praktische simulatietraining bouw je zelfvertrouwen op en kun je de geleerde skills meteen meenemen naar de praktijk! Daarnaast ontvang je een mooi certificaat en is de cursus geaccrediteerd!

Kosten

En dit alles voor maar €680,- excl. BTW (incl. alle materialen en lunch)

Planning


  • 7 uur

    20 sep 2024 (Dag 1)


  • 7 uur

    21 sep 2024 (Dag 2)

Deel dit evenement

bottom of page